Имате въпроси проверете първо тук?

Често задавани въпроси

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Можете да направите поръчка като се обадите на посочените телефонни номера в нашата уеб страницата или използвате формата за контакти на сайта – КОНТАКТИ
*След успешно извършена поръчка,  чрез контактната форма на сайта ние ще потвърдим вашата поръчка чрез телефонно обаждане. И оточняване на необходими елементи за завършване на поръчката Ви – начин на плащане и доставка!

Доставките в рамките на Велико Търново се изпълняват от лични куриери на Верига цветарски магазини Афродита Флора, което Ви гарантира точност, коректност и перфектно качество на доставения продукт.

*Доставката за друг град в България се извършва с наша помощ и след предварителна оговорка.

Верига цветарски магазини Афродита Флора извършва безплатна доставка на всички поръчки над 100 лв., на територията на град Велико Търново! За поръчки под 100 лв. доставката е 5 лв. в рамките на град Велико Търново.

*Доставката за останалата част от страната след предварително уточняване.

Всеки ден!
Да, работим всеки ден и доставяме цветя от понеделник до неделя в гр. Велико Търново.

Свържете се с нас и ние ще Ви предложим рентабилни условия за доставка на няколко на брой продукта в рамките на град Велико Търново и околните населени места.

Да, всеки ден!

Верига цветарски магазини Афроди Флора разполага със шест обекта на териоторията на град Велико Търново с различно работно време, но главния ни магазин на ул. „Полтава“ 1А (в близост до LIDL) работи от Понеделник до Неделя.

*Работното време на останалите обекти може да намерите – ТУК!

Верига цветарски магазини Афроди Флора разполага със шест обекта на териоторията на град Велико Търново с различно работно време, но главния ни магазин на ул. „Полтава“ 1А (в близост до LIDL) работи от 08:00 ч. – 20:00 ч. от Понеделник до Събота. В Неделя обекта работи от 09:00 ч. – 19:00 ч. Заповядайте! 

*Работното време на останалите обекти може да намерите – ТУК!

Изработени букети
0 +
Последователи
0 +
Служители
0 +