За нас

Добре дошли

Няколко думи за нас

Ние сме Верига цветарски магазини Афродита Флора – екип от флористи, с голям опит и професионално отношение. През 2007 година стартирахме работа с първия си магазин в град Велико Търново, няколко години по-късно и много усилия и работа, вече сме общо шест обекта и горди притежатели на най-голямата верига цветарски магазини в областта. Ние сме най-разпознаваемата и креативна фирма за продажба на цветя в област Велико Търново – АФРОДИТА ФЛОРА.

Веригата ни за цветя разполага с квалифицирани кадри за работа с рязан цвят, саксийни растения, опаковане на подаръци, изработка на букети и аранжировки. През годините се наложихме на пазара, залагайки на качество, професионализъм, развитие, всеотдайност и дисциплина! Разширихме дейността си, като освен сватбена, поздравителна и траурна флористика, украса за корпоративни и лични събития, свързани пряко с дейността на магазините се занимаваме и с изграждането на  флорални декори.

Афродита Флора - сватбен букет
Афродита Флора - Букет

Мисия и визия

Верига цветарски магазини Афродита Флора, желае да направи всеки един ден на своите клиенти по-цветен и по-красив и да бъде част от атмосферата както на празничните дни, така и на делничните.

С гордост можем да кажем, че работим с най-добрите доставчици и вносители на рязан цвят и саксийни растения в България. Поддържаме отлични отношения с огромна част и от колегите в страната и може да извършваме доставки и в други населени места.

Всяка част от нашата работа е свързана с развитието на средата, в която живеем всички ние. Всяко нещо, което сме изградили или ще изградим, носи заряда на красивото и качественото. Ние сме творци на красотата и така ни знаят и нашите клиенти. Ние правим всичко перфектно, за Вас – нашите доволни клиенти!

Ние ще се радваме да ни се доверите и да си поръчате цветя от нас, повече информация за това как да направите поръчка ще намерите на следната страница – КОНТАКТИ

Изработени букети
0 +
Последователи
0 +
Служители
0 +